13 Kasım 2014 Perşembe

Torpidoya Maun Kaplama Yaptırmanın Faydaları

Aracınızın iç mekanına şık ve estetik bir görünüm kazandırmaya ne dersiniz? Eğer cevabınız evet ise, bu yazı tam size göre! Çünkü bu yazımda sizlere maun kaplama modelleri hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışacağım!


Öncelikle neden maun kaplama nedir, ne değildir sorusuna bir cevap vereyim isterseniz. Maun kaplama, aracınızın iç görünümüne prestij katan ve koruma sağlayan bir araç kaplama türüdür. Maun kaplamalar, kaplandığı her parçayı koruyan, aşınmasını engelleyen, onunla uyum sağlayarak güzellik katarlar. Yüzlerce çeşit desen ve renkte üretilen maun kaplama modelleri, sizin zevkleriniz ve beğenileriniz doğrultusunda kişiselleştirilebilecek özelliklere sahiptir. Uygulandığı alanın ömrünü önemli ölçüde uzatan ve temizlik malzemeleriyle kolaylıkla temizlenen maun kaplamalar, dış etkenlere karşı da gayet dayanıklı ürünlerdir.

Görüldüğü üzere aracınızın torpidosuna maun kaplama yaptırmanızda birçok avantaj vardır. Fiziki özellikleri gereği esnek olan bu kaplamalarda çizilme, ezilme ve kırılma gibi deformasyonlar da olmayacaktır. Ayrıca 195 dereceye kadar sıcaklığa dayanıklı ve ateş almama gibi avantajlı bir özelliği daha vardır. Yani yanmaz ve ısı etkisi ile bozulmaya uğramaz. Tamamen hijyeniktir. Sağlığa zararlı olabilecek hiçbir etkisi yoktur. 5 yıl garantilidir.


Peki ya maun kaplamanızdan sıkıldınız ve sökmek istiyorsunuz diyelim, bu durumda da yapacağınız şey gayet basit! Çünkü maun kaplamalar çok kolay biçimde sökülebilir ve sökme işlemi sırasında da aracınızın orijinal parçalarına asla zarar vermez.

Aracınızın torpidosuna maun kaplama yaptırarak kazanacağınız faydaları sıraladığım bu yazı, umarım ki araç kaplama konusunda kafası karışık olanları biraz da olsa aydınlatabilmiştir.

Maun Kaplama: http://www.arabamaraba.com/k238maun-torpido-kaplama-setleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder